Privatlivspolitik

Kreditguide.dk gør det enkelt for låntageren at se og sammenligne en lang række potentielle lån med hinanden, så det bliver muligt at finde den bedste løsning, som passer til din individuelle privatøkonomiske situation. I stedet for at det er overlagt til tilfældighederne, hvilken låneudbyder man ender med at benytte, gør vi det muligt for dig som låntager at få et overskueligt udgangspunkt i lånesøgningen af kredit. Vi har samlet de bedste danske låne løsninger i en samlet oversigt på siden.

Hos Kreditguide.dk er det vores ønske at låntageren står med de bedste forudsætninger, for at finde det rette forbrugslån, kviklån, minilån eller sms lån, som er tilgængelige via låneansøgning på internettet. Lånene som er illustreret på siden er nøje udvalgt, således at de overholder vores standarder for online lån. Du finder direkte på siden, information om bl.a. muligt lånebeløb, købetiden, den maksimale ÅOP og minimumsalder for at låne penge.

Brug af cookies

På denne side anvendes cookies. En cookie er en lille tekstil som automatisk bliver lagret i din internetbrowser ved besøg på en hjemmeside. Således kan din computer genkendes, når den igen besøger den pågældende hjemmeside.

Kreditguide.dk tager brug af remarketing via Google Analytics for at foretage online annoncering. Google er en tredjepartsleverandør som viser vores annoncer på internettet. Tredjepartsleverandører og Kreditguide.dk anvender førsteparts-cookies (eksempelvis fra Google Analytics), og tredjeparts-cookies (Eksempelvis DoubleClick-cookien), med formålet at optimere brugervenligheden og funktionaliteten for vores brugere. Desuden benyttes de til statistisk- og trafikmåling for siden, samt til målretning af annoncering for den enkelte bruger.

Hvis du gerne vil slette cookies, eller helt undgå fremtidigt at lagre cookies, kan du finde en vejledning til dette hos http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Persondata

Dine personoplysninger bliver ikke afgivet til en tredjepart, med mindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til dette. Kreditguide.dk indsamler ikke personoplysninger med mindre du selv har oplyst de pågældende data. Du har ifølge persondatalovgivningen ret til at få oplyst, den pågældende data som kan videreføres til dig. Er oplysningerne vildledende eller forkerte, kan du kræve at disse bliver rettet eller slettet. Det er muligt at gøre indsigelse mod at oplysningerne behandles. Ydermere er det muligt at foretage en tilbagekaldelse af dit afgivne samtykke. Er du utilfreds med behandlingen af dine persondata, eller ønsker at gøre lignende indsigelser, har du mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Disclaimer

Kreditguide.dk er ikke udlåner af penge, men fungerer som en sammenligningstjeneste, der lader dig se og sammenligne en række lånetilbud på nettet. Derfor skal kontakt vedrørende de enkelte lånetilbud rettes til de pågældende lånudbydere. Vi stræber konstant efter at være opdaterede, når der forekommer nye oplysninger for de pågældende bank- og lånetilbud. Skulle de være tilfældet at du støder på uopdaterede, eller på anden måde mangelfuld data, bedes du sende en henvendelse til os via kontaktformularen. Kreditguide.dk tager forbehold for at der kan opstå pludselige ændringer i ÅOP, lånebeløb og andre betingelser for lånene. Det er derfor vigtigt at du altid selv kontrollerer de pågældende betingelser, inden du optager et lån.

Finder du et lånetilbud på siden, og vælger at optage lånet, bliver Kreditguide.dk betalt for dette. Informationen på Kreditguide.dk skal ikke betragtes som fuldt dækkende for de låneprodukter, der findes på det danske marked.